amerika utak

Önmagukhoz szólítanak az Amerika utak


Az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás optimális párosításán alapul az a szolgáltatás, aminek keretein belül felfedezhetjük a világ különleges csodáit. Amerika utak révén megismert arca egy hatalmas szeletet kínál abból az egészből, ami a szuperkontinens egyedi esszenciáját biztosítja. Fedezd fel Te is ezt az ez egyedülálló csodát és éld meg minden pillanatát! Az utazási tanácsadásban erős tapasztalattal rendelkező Amerika Neked lépésről-lépésre felállított koncepciót állít össze számunkra, így a meseszép Amerika utak által feltérképezett vonásai sorra elénk tárulnak.

A kombinált csomagok révén több helyszínt is lehetőségünk adódik felfedezni, az East to West Ultimate például 23 napon át visz minket csodálatos tájakra, mint amilyen az Antilop-kanyon vagy a Horseshoe-Bend. Ezek a komplex Amerika utak olyan nagyvárosokat érintenek, mint amilyen New York vagy éppen Las Vegas. Nem érdemes késlekedni az utazással kapcsolatos álmaink megvalósításával.

Elhozza a világot az amerikaneked.com

Egy egzotikus útra vágysz, aminek mindenképpen része a hófehér homokos tengerpart? Az amerikaneked.com a legjobb javaslatokat hozza el számodra. Az egyik legnépszerűbb úti cél a Dominikai Köztársaság, ahol türkiz kék víz és egész évben meleg vár minket. A 14 napos csomag tartalmazza az All inclusive ellátást az 5 csillagos luxusszállodában, ami közvetlenül a tengerparton található. Rengeteg érdekes program közül választhatunk, az amerikaneked.com pedig egy többszörösen bevált kontaktot is ajánl a figyelmünkbe, aminek révén könnyedén lebonyolíthatjuk az élményekkel gazdagított napirendünket.

Részt vehetünk hajókiránduláson vagy bejárhatjuk lóháton a kietlen partszakaszokat. ,,Eltévedni” vízesésekkel megtűzdelt őserdőben és megfürdeni az egyik elrejtett tavacskában hihetetlenül különleges élmény. Az amerikaneked.com segít abban, hogy a leginkább testhezálló programot sikerüljön megtalálnunk. Rugalmasan és profi módon teremti meg számunkra a legegyedibb nyaralási élményeket.