egyedi gyűrű

Neked is lehet egyedi gyűrűd!


Voltak idők, amikor nem minden lány engedhette meg magának, hogy arany ékszereket vásároljon és egy ilyen ajándékot általában csak valamilyen fontos ünnep okán kaptak. Manapság azonban ezek az értékes kiegészítők viszonylag megfizethetővé váltak és szinte már bárki megengedhet magának egy különleges darabot. A modern jegyekkel bíró egyedi gyűrű két kategóriába sorolható: köves és anélküli. A kialakítása szintén nagyon változatos lehet, a geometriai díszektől kezdve, a virág- és állatmotívumokon át, az egészen személyre szabott termékekig.

Továbbá, a nemesfém színe, amiből az egyedi gyűrű készül, a fehér, a sárga és a rózsaszín között változhat. Ha valaki szereti az élénk színű és különleges ékszereket, érdemes drágakövekkel kirakott ékszert választania. De emlékeznie kell arra, hogy a rubin, a zafír vagy a smaragd köves gyűrűk sokkal drágábbak, mint a topázzal vagy ametiszttel díszített társaik. A gyöngyökkel kiegészített egyedi gyűrűk általában különleges helyet foglalnak el az ékszerek hierarchiájában, mivel estélyi ruhához vagy elegáns öltözékhez viselik.

Mitől sikeresek a magyar ékszer márkák?

A Made in Hungary trend ma már nemcsak a ruhák, cipők és bútorok, hanem a modern designer kiegészítők esetében is releváns. A kisebb és nagyobb magyar ékszer márkák arról híresek, hogy nekik sikerül nem hagyományos és elcsépelt inspirációkat kitalálniuk a saját filozófiájú termékeikhez. Szokatlan anyagokat kombinálnak, ritka technikákat alkalmaznak, felismerhető és friss kollekciókat hoznak létre. Mindezt nem óriási gyárakban, hanem apró műhelyekben teszik, sokszor saját kézzel és csak minimális számú szerszám segítségével.

A magyar ékszer márkák közül kiemelkedik a Koós Lili által alapított LIKO Jewellery. A fiatal tehetség ékszerei főleg aranyból és ezüstből készülnek. A kollekciói alkalmi stílusú gyűrűket, nyakláncokat és fülbevalókat tartalmaznak. A hölgyek nemcsak különleges alkalmakon viselhetik az értékes kiegészítőket, hanem a hétköznapokon is. Koós Lili nem idegenkedik a formabontó kísérletektől. Úgy véli, hogy a modern magyar ékszer márkák előtt nagy jövő áll, ha odafigyelnek a vásárlók igényeire.