Dual SIM okostelefon

Nálunk beszerezhető a Dual SIM okostelefon


Önnek is 2 darab kártyája van, azonban kényelmetlennek érzi, hogy ezért folyton két telefont kell magánál hordania? Erre a problémára tökéletes megoldást nyújt a Dual SIM okostelefon, ami lehetővé teszi, hogy ugyanabban a készülékben egyszerre 2 kártyát is használhasson.

Legyen szó akár céges, akár magánszámról, mindkét kártyát egyformán, azonban mégis elkülönítve használhatja. A Dual Sim okostelefon rengeteg előnnyel rendelkezik. A két szám elérhetőségét kedve szerint ki- vagy bekapcsolhatja, kiválaszthatja, hogy melyikről indít hívást, melyikről küld üzenetet, melyiken használja az internetes adatokat, sőt, még különböző csengőhangot is beállíthat ezeken.

Egyáltalán nem számít, hogy 2 különböző szolgáltatónál vagy ugyanannál van, ugyanis tökéletesen működnek egymás mellett párhuzamosan. Szerezze be Ön is üzletünkből azt a bizonyos márkájú Dual SIM okostelefont, amelyik az igényének és ízlésének megfelel! Látogassa meg webáruházunkat, ahol számos ehhez kapcsolódó elragadó ajánlattal várjuk Önt!