Alfa Romeo alufelni

Nagyon tetszetős a Ford Galaxy alufelni


A 80-as években a kocsik több mint 85%-a lemezfelnivel volt felszerelve. Aztán ez nagyon megváltozott az 2000-es évek elejétől kezdve, amikor is nagyon gyorsan elterjedtek az alumínium változatok. Kétségtelen, hogy az Alfa Romeo alufelni jobban mutat a verdán, mint a lemezes, illetve sok pozitívumot is tartogat. Ezért is egyértelmű, hogy az autótulajdonosok szívesen cserélik le a régit egy ilyenre. Az Alfa Romeo alufelni felszerelésével a személyautó megjelenése nagymértékben javul, még akkor is, amikor nem egy csúcsminőségű, prémium kategóriás darabról van szó, hanem egy olcsóbb modellről.

Az Alfa Romeo alufelni legfőbb tulajdonsága, hogy jobb gyorsulást tesz lehetővé és a fékezés is nagymértékben javul úgy, hogy közben az üzemanyag-fogyasztás csökken. A könnyűfémből készült alufelni jobb mozgást biztosít a verdának, ami érthető is, ugyanis körülbelül 30 kilogramm súlytól szabadul meg ezáltal. A hatóságok által jóváhagyott Alfa Romeo alufelni kerülhet pár tízezer Forintba is, de vannak olyan fajták, amelyeknek az ára eléri a 100 ezret is. Ideális körülmények között, nagyjából 10-15 év a felnik élettartama. Mindezek érvényesek a Ford Galaxy alufelni esetében is. Ugye a férfiak, de mostanság a hölgyek is gyakran gondolnak arra, hogy milyen lenne a járgány négy új keréktárcsával. Ezt a gondolatot pedig sok esetben tett is követi, hiszen nem lehet ellenállni a jó minőségű, mutatós és mégis olcsó típusoknak. A Ford Galaxy alufelni tekintetében persze nem csupán a látvány az, ami számít. Az is fontos, hogy a tárcsákkal a tulaj egy cseppet se rontson a gépkocsi viselkedésén. Ezért is kell bizonyos szempontokat figyelembe venni.

Az Ford Galaxy alufelni mellett szól, hogy általa csökkenthetők a rugózatlan tömegek. A szép, alumínium tárcsa általában könnyebb, mint a nem épp esztétikus lemezes fajta. Hol is vásárolható meg az a Ford Galaxy alufelni szett, amelyik biztosan beválik és több éven keresztül is beváltja a hozzá fűzött reményeket? Aki vásárolni szeretne, nem bánja meg, ha ellátogat a www.alu-felni.eu weboldalra, ahol a termékkínálat óriási, márkától és modelltől függetlenül.