Csavaros doboz

Mitől lesz praktikus egy csavar tároló?


A műhelyek és garázsok legnagyobb „ellenségei” a sok kicsi csavar és az apró alkatrészek. Ezeket jó egy helyen tartani, hogy mindig kéznél legyenek. Az eredeti csomagolásban tartott apróságokat nagyon nehezen lehet kivenni akkor, amikor szerelés, barkácsolás közben a kezei már foglaltak. Egy csavar tároló viszont praktikus megoldást kínál arra, hogy ezek az apró fémelemek egy helyen legyenek és könnyen lehessen ezeket használni. Amennyiben a weboldalunkon böngészik, a Curver csavar tároló dobozok széles választékával találkozhat.

A jó áron kapható műanyag dobozok egymásra rögzíthetők, így több típusú csavart, anyát és fémbetétet tárolhat külön, mégis egy helyen. A műanyag csavar tároló a praktikussága mellett, könnyen tisztítható is, így bármikor átmoshatja, ha túl olajos vagy poros lesz a munkavégzés során.

A kicsi, közepes és nagy csavar tároló természetesen más tárgyak, szerszámokhoz is ideális lehet. A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen. A nagyméretű műanyag tartókba például tubusok és más hasznos kellékek is kerülhetnek.

A hobbi műhelyekben is nagyon előnyössé válhat a sínekkel egymásra helyezhető dobozegyüttes, amikben a különféle apró kis díszeket, gyöngyöket, kapcsokat vagy gombokat lehet tartani. A csavar tároló elemeinek az eleje feliratozható, így a rendszerezés még átláthatóbb tud lenni. Más rendszerező és szerszámtartó ládák, polcok és tárolók is kaphatók a webshopunkban, amiknek az előnyeit szintúgy érdemes lehet aknázni. Tegyen Ön is így, rendelje meg a szükséges elemeket akár már ma az otthona kényelméből! Az online leadott rendelését a lehető leghamarabb feldolgozzuk és futárszolgálattal útjára is indítjuk a kért termékeket!