hajnövekedés

Mit tegyünk a hajnövekedés érdekében?


A régebbi időkben rendkívül elterjedtnek és népszerűnek számított a hosszú haj, a divat világában pedig azt láthatjuk, hogy ez a stílus egyre inkább kezd visszatérni. Az átlagos hajnövekedés havonta nagyjából 1 cm. Ez azt jelenti, hogy egy rövid frizura esetén akár hosszú évekbe is telhet, amíg elérjük a kívánt hosszúságot.

Azonban a cél érdekében alkalmazhatunk gyógykészítményű szereket is, amelyek segíthetnek a növekedésben. Hiszen gondoljunk csak bele, hogy a havi növekedés a megfelelő ápolás nélkül szinte lehetetlenné válik. Ugyanis a kellő vitaminok és egyéb, a hajat tápláló szerek nélkül könnyedén állandósulhat a töredezettség.

Így a növekedés ellenére jelentős hajvégtől kell megszabaduljunk folyamatosan. Ennek megelőzése érdekében, érdemes letennünk a voksunkat a haj összetételét javító, a hajnövekedést elősegítő Varga Herba termékek mellett. A vargacseppek.hu linken elérhető webshopban már különféle cseppek, samponok, balzsamok, sőt, még hajgeneráló kúrák is a rendelkezésünkre állnak.

Így tehet a női kopaszodás ellen

Nemcsak a dús fürtök elérése érdekében kell figyelmet fordítanunk a hajunkra, hanem az egészség megtartása érdekében is. Ugyanis a női kopaszodás a legtöbb esetben rendkívül küzdelmes és végeláthatatlan problémát rejt magában. A kialakulás okai között többféle tényezőt felsorolhatunk.

Idevezethet ugyanis a hormonháztartás felborulása, a káros szokások, valamint a nem megfelelő hajápolási szokások rendszeres alkalmazása is. Az alábbi cikkben az utóbbiról ejtünk néhány szót. Tulajdonképpen számos hajápolással kapcsolatos tévhitet tudunk felsorolni, ami a hajszálak elvesztéséhez, a női kopaszodáshoz vezethet.

Ilyen például a mindennap történő hajmosás, a balzsam felvitele a fejbőrre vagy éppen a hajvágás elkerülése, de még sorolhatnánk. Amennyiben megpróbáljuk ezeket a hibákat elkerülni és odafigyelünk a hajunk egészségére, minden bizonnyal elkerülhetjük a női kopaszodást és az azzal járó gondokat. Remek döntés lehet a vitaminokkal és ásványi anyagokkal teli hajcseppek, samponok és balzsamok alkalmazása is.