vastaglazúr

Gyorsan száradó vastaglazúr


Ez a különleges bevonat egy speciális anyagkezelési módszer alkalmazását teszi lehetővé. A vastaglazúr nem képez filmréteget a felületen és ez az egyik fő előnye, mivel az idő múlásával a fa nem reped meg, hanem megőrzi a gyönyörű és dekoratív tulajdonságait.

A termék textúrája folyékony és viszkózus, a száradása nem igényel sok időt. Ezért, ha pontatlanság merül fel, akkor van idő az összes szabálytalanság kijavítására. A fát többször kell a vastaglazúrral feldolgozni. A keveréket addig kell alkalmazni, amíg a kívánt szín megjelenik.

A rétegeket fokozatosan kell felvinni és azok között 6-12 órát kell várni. A bevonat a ház homlokzatának és egyéb fafelületeknek a hosszú távú védelmére is ajánlott. A termék beltéri és kültéri használatra szintén alkalmas.

Mielőtt azonban elkezdenénk vele dolgozni, olvassuk el a használatára vonatkozó fontos irányelveket! Jó, ha azzal is tisztában vagyunk, hogy a vastaglazúr összetételében található természetes összetevőknek különleges és jellegzetes szaguk lehet.