subwoofer kábel

Mit kell tudni a subwoofer kábelről?


A kiváló kép- és hangminőség elérése érdekében szükség a legjobb vezetékekre van szükség. Aki 4K/HDR képi élményt szeretne megteremteni, az a HDMI kábel mellett kell döntsön. Remek választás a 2.0-ás verzió. A KáCsa Audio kínálatában számtalan egyedi, igazán jó minőségű termék vehető meg, amelyek mindig elnyerik a vásárlók tetszését. Az itt beszerezhető HDMI kábel mindegyike rendelkezik high speed tanúsítvánnyal és 4K/UHD képmegjelenítéssel. Azonban a vásárlónak azt is tudnia kell, hogy csak 5 méterig képes mindezt garantálni a vezeték.

A 10 vagy épp 15 méteres modellek már csak Full HD (1080 p) felbontásra képesek. Az efféle produktumok bemutatásakor érdemes kitérni a minőségi szintekre. A különböző kategóriák vezető anyagtisztaságban és az árnyékolás/szigetelés minőségében is különböznek egymástól. A vásárláskor ezért is kell tudni, hogy milyen HDMI kábel az ideális az adott szituációhoz. Ha valaki egy jobb minőségűt választ, akkor jelentős kép- és hangminőség javulásra számíthat.

A shopban megvehető szinte összes terméket, egyeztetést követően, vásárlási kötelezettség nélkül, a saját otthonában is letesztelheti a potenciális kliens, hogy saját szemével meggyőződjön a termék tudásáról. Ezért is van az, hogy rengetegen itt veszik meg a HDMI kábel eszközt. Ha már a vezetékekről van szó, említést érdemel a subwoofer kábel is. Minden hozzáértő tudja, hogy az elkészített zene visszahallgatása elképesztően fontos a zenekészítés során. Sokaknak pedig gondot okoz a megfelelő frekvencia kiválasztása.

A hangfalak megvételekor észben kell tartani, hogy minél egyenletesebb frekvenciamenetre képes a termék, annál jobb lesz a végeredmény. Ez a helyzet a subwoofer kábel esetében is. Azt tudni kell, hogy a legnagyobb érzékenység, már ami az emberi fület érinti, 1kHz-10kHz között van, tehát ezeket hallja meg a leginkább az adott személy. A hangszóró és subwoofer kábel gyártásakor a fáziseltolódásokat ebből kifolyólag erre az intervallumra tesztelik elsődlegesen. Ez az a tartomány, amiben kiemelt figyelmet kell fordítani a tolakodó, esetleg torz hangzás megszüntetésére, fázishibákra, főleg a subwoofer kábel esetében.