enzimes peeling

Mit jelent az enzimes peeling?


A megfelelő kozmetikai kezelések nagyon fontosak minden hölgy életében, hiszen mindannyian kifogástalan megjelenést szeretnénk és ily módon el is érhetjük azt. Ezek első lépése általában az arcon lévő szennyeződések eltávolítása, a második a bőrradír, ezután pedig az elhalt hámsejtek eltávolítása. Az enzimes peeling a legjobb metódus erre a célra, amit főképpen az érzékeny bőrűeknek szokták ajánlani a szakemberek. Úgy zajlik az eljárás, hogy a kozmetikus felviszi az arcra a krémet, maszkot vagy ampullát, ami feloldja az elhalt hámsejteket, valamint az ezek között található proteinkötéseket.

Amikor az enzimes peeling hatóideje lejár, akkor letörli a felvitt anyagot az arcról. A hatóanyagok remekül fel tudnak szívódni, ezáltal felfrissül és üdébb lesz a bőr. A műveletet tanácsos hetente egyszer megismételni, mert amennyiben ezt elhanyagoljuk, akkor hiába krémezzük a bőrünket, nem lesz képes hatékonyan befogadni azt. Az enzimes peeling kezelés kérhető a kozmetikabudafok.hu honlapon keresztül a szakembertől.

Az itt dolgozó kozmetikus az arcszobrászat művésze

Ez a technika a világ első non-invazív, az arc negatív esztétikai változásait késleltető manuális párosítása. A 3D arcszobrászat egymásra épülő arcfiatalító kombináció, aminek minden mozdulatát tudatos pontossággal szükséges elvégezni. Gyakorlatilag az elvégzése teljes koncentrációt igényel, valamint szaktudást, amivel Kolos Nóra rendelkezik. Tehát nyugodtan rábízhatja magát bárki, mert a kezelés biztosan csodálatos eredménnyel fog járni. Az eljárásmód kiválóan tudja kezelni az arc változásainak rizikófaktorait.

A 3D arcszobrászat képes késleltetni a gravitációs ereszkedést, az arc negatív érzelmi lenyomatait, a rosszul használt vagy rögzült arcmimikát, az arc változásait és a biológiai bőröregedést. Érdemes alávetnünk magunkat egy ilyen kezelésnek, mert a szép arc szimmetrikus, arányos és ez a módszer segítségével elérhető. Három részből áll az arcszobrászat elvégzése, a 10-15 perces előkészítésből, az arckontúrok esztétikai V irány és az orcák formázásából, valamint a befejező rögzítésből.