Portwest munkaruha

Mindenkinek tökéletes a Portwest munkaruha


Szeretne vonzó áron védőfelszerelést vásárolni? Munkaruha kategóriánkban bárki megtalálja a számára ideális védőfelszerelést, legyen szó akár általános, akár speciális követelményeknek megfelelő változatról.

A Portwest munkaruha kimagasló minőséget képvisel, ezért nem is csoda, hogy annyira szívesen vásárolnak belőle a vállalkozók és a multicégek. Téli időszakra minőségi aláöltözetet, pulóvert, kabátot és vastag munkanadrágot biztosít, de a Portwest munkaruha mellett védőcipő, bakancs, kesztyű és sapka is található a honlapunkon.

Nem utolsósorban érdemes körültekintően átnézni a speciális védőruhákat is, hiszen korlátlan mennyiségben talál akár egyszer használatos típusokat is.

A Portwest munkaruha széles szín- és méretválasztékkal érhető el a webáruházunkban. Az XS-től egészen 5XL-ig talál méreteket, így biztos lehet abban, hogy minden alkalmazottnak biztosítani tudja a megfelelő védőviseletet. Sisakok, hevederek, fülvédők, védőszemüvegek és maszkok is találhatóak, mind-mind CE minősítéssel!