Minden TV műsor egy helyen


Egyszerűen nyomon követhetjük, hogy mikor kezdődik a kedvenc sorozatunk, így biztosan nem fogunk lemaradni róla. A TV műsor online megtekinthető a musortv.hu weboldalon, ahol több mint 130 csatorna programját ismerhetjük meg.

Kiválaszthatjuk azt a kategóriát, amit a leginkább szeretünk és így kizárólag azok a TV műsorok fognak megjelenni, amik érdekelhetnek minket. Nem kell a különféle műsorújságok apró betűvel nyomtatott szövegét böngésznünk, hiszen mindenkinek könnyedén elérhető a TV műsor az interneten.

A műsorajánló fülre kattintva betekintést nyerhetünk azokba a programokba, amik valami különlegeset kínálnak nekünk. Tájékoztatást kaphatunk a premier filmek pontos időpontjáról. Mindig képben lehetünk az aktuális hírekkel kapcsolatban.

Összeállíthatjuk a kedvenc csatornáink listáját. Így nem kell mindig kikeresni azokat, amikre kíváncsiak vagyunk, hiszen ezután csakis azok a TV műsorok fognak megjelenni, amik érdekelnek. A rádióban sugárzott műsorokról sem fogunk lemaradni, mert ezeknek az időpontját is megtaláljuk az oldalon.