rádiós termosztát

Miben mutat újat a rádiós termosztát?


A hagyományos vagy régebben épült ingatlanokban, ahol gázzal történik a fűtés, a termosztátok is megtalálhatóak. Azonban ezek gyakran cserére szorulhatnak, így a rádiós termosztát létjogosultsága egyre nagyobb. Először is érdemes lehet átgondolni, hogy milyen az otthoni fűtési rendszer. Amennyiben megoldható, akkor tényleg célszerű átváltani a rádiós termosztát bármelyik tetszőleges példányára.

A sokrétű programozhatóság, a beállítható paraméterek, illetve az észszerű kezelhetőség mind olyan tényezők, melyek jóval inkább felhasználóbaráttá teszik a modelleket. A rádiós termosztát elhelyezését javasolt úgy megoldani, hogy jól látható és könnyedén elérhető legyen.

Elérhető a segítségével az is, hogy a lakás melegéről úgy legyen gondoskodva, hogy közben senki sem tartózkodik otthon. Automatikusan érzékeli az előzetesen beállított hőmérsékletet, majd a megfelelő időben a kazánt is aktiválja. Sokszorosa lesz a teljesítménye az elavult típusokkal szemben, illetve a megteremthető kényelem mértékét is ügyesen növeli.