kipufogó klinika

Mi mindenben tud segíteni a kipufogó klinika?


A kipufogó javítását, cseréjét otthon nem lehet elvégezni, még akkor sem, ha a tulajdonos úgy gondolja, hogy rendelkezik a szükséges szakértelemmel és eszközökkel. A teljes siker érdekében ajánlott a kipufogó klinika mellett dönteni. Itt minden adott ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban ismét működőképes legyen a verda.

A Szerviz16 csapata először is a szükséges alkatrész beszerzését végzi el. Amikor az megérkezett, akkor jöhet a valódi munka. A járgányt a modern emelőkkel felemelik és lebiztosítják. Ezt követően a kipufogó rendszert a szükséges csatlakozási pontnál megbontják.

Rozsda esetén vágással vagy épp melegítéssel történik a folyamat. Majd a cseredarabot először odaillesztik a helyére és meggyőződnek róla, hogy típusazonos. Ha minden passzol, jöhetnek a további előkészületek. A kipufogó klinika megtisztítja a csatlakozási pontokat.

Ha csavarozható a kellék, kipufogó pasztával megkenik a tömítést, majd az új dobot vagy katalizátort felcsavarozzák, bizonyos részeket pedig speciális bilincsekkel rögzítenek. Ugyanakkor nem mindig van szükség új alkatrészekre, adott esetben elegendőnek bizonyul a hegesztés és a vágás is a probléma megoldásához. Ekkor is segítenek a hozzáértők.

A szerviz, ahol kedvező a féktárcsa csere ár

Sok autótulajdonos nem a kipufogó, hanem a fékrendszer miatt fordul a szakértőkhöz. Ebben a műhelyben a féktárcsa csere ár egyáltalán nem magas, így baj esetén relatíve olcsón úszhatják meg a kliensek a szerelést. A munkát szintén a járgány felemelésével és kibiztosításával kezdik. Elsőként leellenőrzik a fékfolyadék szintjét a tartályban, ha pedig szükség van rá, akkor leszívják abból a maradék anyagot egy modern légtelenítő masinával.

Ezt követően leszerelik a gépkocsi kerekeit, szemrevételezik a féktárcsa, a fékbetét, a fékdob és a fékpofa állapotát, majd a kopott alkatrészek cseréjét elvégzik. Ha minden rendben van a kapott új alkatrésszel, akkor letisztítják azt a zsíroktól és a szennyeződésektől egy profi féktisztító folyadékkal. A cégnél a féktárcsa csere ár kedvező.