Különleges charmok

Különleges szimbólumok és charmok a karkötőre


Divatos, ugyanakkor óriási erővel bíró kiegészítő a charm, amit az utóbbi években nagyon sokan vásárolják meg, hogy ezzel dobják fel az ékszereiket, egyéb kiegészítőiket. A minták, modellek mérhetetlenül nagy és széles palettán mozognak, így biztos lehet abban, hogy Ön is rátalál a legszebb csecsebecsékre.

A charmok szerepe az újítás, elsősorban a régi ékszereket tudja velük feldobni. Igaz, hogy a legtöbb esetben a karkötőkre kerülnek, de van, aki előszeretettel dobja fel karika fülbevalóját vagy sima ezüst nyakláncát vele.

Webáruházunkban kiemelkedő helyen állnak a Pandora charmok, amelyek apró kövekkel, kristályokkal dobják fel az arannyal bevont apróságokat.

A tervezők arra is gondoltak, hogy a charmok felkerülhessenek a kiegészítőkre is, mint például kulcstartó, pénztárca vagy táska. Ékszergyártók is előszeretettel használják a kézzel készített bizsukhoz, ugyanis így igazán egyedi megjelenést tudnak biztosítani. Most már kapható a 2019-es téli kollekció, tele cuki karácsonyi figurákkal.