kotyogó kávéfőző

Klasszikus kotyogó kávéfőző vehető


Manapság a legtöbb háztartásban modern kávégép szolgáltatja a gőzölgő feketét, azonban vannak, akik a klasszikus módszerrel állítják elő a frissítő italukat. Véleményük szerint az öreg kotyogó kávéfőző készíti a legfinomabb kávét, amiről egyszerűen nem hajlandóak lemondani. Viszont ez a készülék is elhasználódik az évek során, ezért egy idő után újat szükséges venni.

Ez nem jelent akadályt, ugyanis sokféle modell, rengeteg színben és kialakításban, méretben vásárolható meg például a kavegepwebshop.hu termékpalettájáról. Kék, zöld és piros színben kapható a G.A.T. Mocaccina kotyogó kávéfőző, ami egy csésze ital elkészítéséhez való. Egyedülálló személyeknek ideális megoldás a mindennapokban.

Különösen kedves kialakítása van, így bármelyik konyha díszévé válhat. Rendkívül praktikus, hiszen a használatával mindig friss kávét ihatunk, nem marad lefőzve, amit később hidegen vagy felmelegítve és nem olyan jó étvággyal fogyasztunk. Persze, a felhozatalban olyan kotyogó kávéfőző is megtalálható, amelyik 2, 3, 4 vagy 6 csésze kávé lefőzésére ad lehetőséget.