Kiváló fényű E27 izzó


Sűrűn előforduló probléma, hogy a villanykörték hamar kiégnek és mindig cserélgetni kell őket, ráadásul a villanyszámlát sem kímélik. Az E27 izzó korszerű technológiával készül, amely kiválóan illeszkedik a hagyományos foglalatokba. Tehát nem kell lecserélni a régi csillárt, vagy lámpákat, azért hogy modern izzókat használhassunk. Az ára nem egyezik meg egy hagyományos izzóéval, azonban ez minden esetben néhány hét alatt meg fog térülni. Ha lecserélünk a lakásban minden égőt E27 izzó típusra, akkor sokat spórolhatunk az áramfogyasztással. Itt az ideje, hogy mindannyian elkezdjük alkalmazni a modern technológiákat, amelyek egyszerűen igénybe vehetőek minden háztartás esetében!

Sokkal jobban óvják a környezetet, nem tartalmaznak olyan káros anyagokat, mint a takarékos égők egyes fajtái. Arról nem is beszélve, hogy sokszorta tovább bírják, mint egy hagyományos villanykörte. Ezekben már jelen van a LED technológia. Egyre jobban kezdenek elterjedni minden téren. Különböző intézmények és épületek megvilágítását is LED panelek szolgáltatják, mivel gazdaságos a használatuk úgy, mint az E27 izzó esetében.

A csavaros foglalat nagyon sok helyen jelen van, azonban gyakran másra is szükségessé válik. A körteforma inkább szórja a fényt az adott helyiségben, azonban a 12 voltos LED koncentrálja azt. Olyan helyeken a leghatékonyabb, ahol bizonyos tevékenységekhez szükség van egy vagy több koncentrált fényforrásra. Ilyen például a konyha, ahol elengedhetetlen a kitűnő megvilágítás, mert csak akkor láthatjuk tökéletesen, hogy éppen mit csinálunk.

Ezek mellett a 12 voltos LED kialakítása alkalmassá teszi hangulatvilágítás megteremtésére is. Mennyezeti egységek gyakran használják ezt a fajtát, mert nagyon jó fényt képes produkálni, főleg akkor, ha egyszerre több kerül felhasználásra. Ebben az esetben is igaz, hogy sokkal takarékosabb a Volfram szálas izzóknál. Akár 10.000 fel- és lekapcsolást kibír, ami jó pár évre elegendő. A 12 voltos LED izzóval szemben egy hagyományos villanykörte, ennek a töredékét sem bírja ki, viszont annál több energiára van szüksége.