IP kamera rendszer

Kiváló felbontással rendelkezik az IP kamera rendszer


A modern technikai újításoknak megvan a maguk előnye, amit természetesen a saját hasznunkra tudunk fordítani. Ha úgy érezzük, hogy eljött az ideje egy új biztonsági hálózat kiépítésének vagy a régi fejlesztésének, akkor a megfigyelő eszközök terén, az IP kamera rendszer mindenképpen megszolgálja a bizalmunkat.

Az analóg kamerákkal szemben, ezek már egyszerűbb elven közvetítik a videó jeleket, így nem esik át többféle konvertáláson és mérséklődik a felvétel romlásának esélye. Az IP kamera rendszer nagyobb felbontási képességgel bír. Az éjszakai rögzítés sem jelent problémát, a beépített infrának hála. Az apró részletek a nagyítás során élesek maradnak.

A pixelesedés problémája megoldott, ezért az arcot és a rendszámot is könnyedén fel lehet ismerni az IP kamera rendszer révén. Ismerjük meg a termékek képességeit az alarmdirect.hu weboldalon, majd rendeljük meg azt a kivitelt, amelyik a leginkább elnyeri a tetszésünket és úgy érezzük, hogy rábíznánk az otthonunk, vállalkozásunk teljes körű megfigyelését. Az IP kamera rendszer rendíthetetlenül végzi majd a dolgát.