műanyag csúszda

Kicsi gyerekeknek műanyag csúszda


Nincs is annál fontosabb, főleg a mai modern, a mozgás szempontjából visszavetett társadalomban, minthogy már egészen kicsi korukban minél jobban rászoktassunk a gyerkőceinket a kint létre és az aktív tevékenységekre. Persze ők kimennek maguktól is néha, de a felnőttek tudnak nekik változatosságot teremteni, illetve ők tudják egyik, majd másik lehetőség felé terelni a lurkókat. Egy műanyag csúszda tökéletes választás lehet, mert tavasztól őszig kültéren, a hidegebb időkben pedig, egy nagyobb gyerekszobában is használható.

Nem is gondolnánk, hogy ilyen egyszerű kellék mennyire hasznos a gyerkőc fejlődése szempontjából. Az apró lábacskáival felmászik az összesen 2 db lépcsőfokon, majd csúszik néhány tizedmásodpercig. Egyszerű, mint a faék. Igen ám, csakhogy egy pici gyerek egyensúlyérzéke, térlátása messze nem olyan fejlett, mint a felnőtteké.

Egy KETER BOOGIE SLIDE műanyag csúszdán való örömteli játék a számára tehát maga a játszva tanulás, a könnyed fejlődés. Mivel műanyagból készül, nem kell attól tartani, hogy ha megütné magát, akkor nagyobb és/vagy maradandó sérüléseket szenved a kicsi, továbbá a hordozhatóság szempontjából is előnyős a műanyag csúszda. Végül, de nem utolsó sorban, ezen kialakítás mellett szól az ára is.

Akár fából, akár más anyagól, jóval többe kerülne egy ilyen termék. Ha apró gyermekként megszereti ezt a mozgásformát, jó eséllyel később is szeretni fogja a csúszkálást, így még nagyobb élvezetét leli majd például a vizes megoldásokban is. Mehetünk gyermekbarát wellnessbe, ahol kifejezetten a kicsiknek kifejlesztett, szinte biztosan műanyag csúszdákat fogunk találni. Talán mondani sem kell, hogy a világot egyre többféle módon felfedező ifjonc épsége a legfontosabb.