méhviasz

Kapható méhviasz többféle hobbitevékenységhez


A hosszú, hideg és sötét téli esték remek lehetőséget teremtenek arra, hogy valamilyen hobbi mentén sikerüljön igazi csodákat alkotni. Aki szeret új dolgokat tanulni, annak a méhviasz elengedhetetlen kellék, mint alapanyag. Elsősorban leginkább a gyertyaöntésre használják, de ezen kívül batikolásra és még tojásfestésre is kiválóan alkalmas összetevő. A romantikus hangulat megteremtése már nem fog többé problémát jelenteni.

A mindennapokat egyre inkább érintő energiaválság közepette még némi iróniát is okoz, ha több gyertya található a lakás bizonyos szegleteiben. A méhviasz egyszerűen alakítható, amihez nincs szükség semmilyen speciális eszközre, csak egy tál forró vízre, valamint valamilyen fémdobozra, amibe elhelyezhető az anyag.

Az olvadáspontja 60 ℃ és kivéve az edényt a forró vízből, könnyedén formába önthető. A méhviasz gyorsan megszilárdul és felveszi az új alakzatot. A muveszellato.com weboldalon kiváló minőségű termékek érhetőek el granulátum és méhviasz lap formában egyaránt. További hasznos kiegészítők is megtalálhatóak a felhozatalban, amikkel öröm lesz dolgozni.