Makita rádió

Jobb a munkakedv a Makita rádióval


A monoton munkát hamar meg lehet unni, nem beszélve a gépek zajáról, ami egy idő után már elviselhetetlen. A Makita rádió lehetővé teszi, hogy pusztán egy gombnyomással élvezetesebb munkakörülményeket teremtsünk, még a legzordabb építkezésen is.

A fűnyírás sem túl sok ember hobbija. Van annál kellemesebb is, mint hallgatni hosszú perceken keresztül a fülsüketítő berregést. Például, ha bekapcsoljuk a Makita rádiót, az egy pillanat alatt megtöri a monoton zajt a hangerejével és olyan műsort hallgathatunk, amit éppen szeretnénk.

Mivel akkuval működik, ezért nem kell fix áramforrás a működtetéséhez. Elhelyezhetjük, ahol csak szeretnénk, de bármikor arrébb tehetjük, ezért sohasem lesz útban. A robosztus kivitelnek köszönhetően nem kell folyamatosan vigyázni rá, mint egy hímes tojásra. Jól bírja a poros, nedves környezetet és az ütéseknek is ellenáll.

Még munka közben sem fogunk lemaradni az aktuális hírekről, a Makita rádiónak köszönhetően. A zene még a legunalmasabb munkákat is sokkal elviselhetőbbé teszi. A Makita rádió pedig egy kimondottan ideális eszköz ebből a szempontból.