holt tengeri fürdősó

Holt tengeri fürdősó tele magnéziummal és kalciummal


Ha módot keres a stressz csökkentésére, a fájó izmok enyhítésére, valamint a bőr hidratálására és radírozására, akkor a holt-tengeri sós fürdő lehet a legmegfelelőbb megoldás. Míg a forró víz kellemes módja annak, hogy kényeztesse magát egy nehéz nap után, a holt tengeri fürdősó hozzáadása, állítólag javítja a bőrt, az izmokat, sőt, az ízületeket is.

A holt tengeri fürdősó sokkal előnyösebb, mint bármelyik más tengerből származó termék, ami azt jelenti, hogy több kalcium, magnézium, kálium, illetve bromid van benne. Ezek a csodás ásványi anyagok segítenek felvenni a harcot az öregedő bőr ellen, csökkentik a finom ráncokat, sőt, kisimítják az arc szerkezetét és megjelenését.

Ez a készítmény nemcsak hidratálja a bőrt, hanem lehámlasztja az elhalt hámsejteket, ami lehetővé teszi az új sejtek regenerálódását.

Ez az oka annak, hogy a holt tengeri fürdősót évezredek óta használják a szervezet tisztítására, méregtelenítésére, valamint egészséges állapotának helyreállítására. A termék gazdag magnéziumban és kalciumban, amik egyedülállóan képesek magukhoz vonzani, valamint megtartani a vizet.