Heets áfonya

Heets áfonya dohánymentes kivitelben


A cigaretta kellemetlen leheletet okoz, ezért általában ott lapul a zsebben valamilyen mentolos rágó, cukorka, a cigis doboz mellett. Ezt elkerülendő, több gyártónál is megjelentek az aromagolyókat tartalmazó pattintós cigaretták.

De ezekkel mégsem lehetett olyan hatást elérni, mint a Heets áfonya ízű hevítőrúddal. Mivel ebben az esetben csak párát szívunk be és nem történik égés, ezért a kátrányos füstös ízzel nem kell számolnunk. Viszont az áfonya kellemes ízével és aromájával már annál inkább.

Társaságban sem fog zavaróvá válni, ha beleszívunk a Heets áfonya ízű hevítőrúdba. Biztos ez is valami ördögtől való találmány – gondolhatnánk szkeptikus módon. Biztos tele van mindenféle mesterséges kemikáliával, amelyek sokkal károsabbak, mint a hagyományos cigarettában található méreganyagok.

Már a tudományos kísérletek és számos teszt is bebizonyította, hogy még a dohány alapú hevítőrudak sem annyira károsak, mint a cigarettából származó égéstermék. A Heets áfonya pedig még annál is veszélytelenebb, hiszen a fő alapanyagát különféle teakeverékek képezik.