A gyerekek kedvence

Hasznos lehet egy gyerek takarító szett


Bizonyára sok szülőnek ismerős lehet a helyzet, amikor a drága játékokkal nem hajlandó játszani a gyerek. De egy egyszerű zacskóval, dobozzal vagy PET palackkal órákon keresztül elszórakozik.

Az olyan egyszerű játékok, mint a gyerek takarító szett nemcsak leköti a kicsik figyelmét, hanem ezáltal megismerkedhetnek a házi munkával, ami elsőre talán feleslegesnek tűnhet, de a későbbiekben meghatározó lehet a hozzáállásuk az otthoni feladatokhoz.

Talán azt sem gondolnánk, hogy fejleszti a képzelőerőt a gyerek takarító szett, pedig a különféle eszközökkel egyedi feladatokat és játékokat találhatnak ki egymás között.

Persze a mókázásba a szülők is bátran beszállhatnak. Akár fordított napot is tarthatunk, a gyermekünk legnagyobb örömére, amikor ő kérhet meg minket, hogy takarítsuk ki a szobánkat a gyerek takarító szettet használva, amit mi vettünk neki a szülinapjára. Ha mi nem is annyira, de ő minden bizonnyal élvezni fogja a játékot, de vigyázzunk, nehogy végleg megforduljanak a szerepek! A gyerek takarító szettben található eszközök mindegyike minőségi darab.