háromkerekű tricikli

Háromkerekű tricikli kicsiknek és nagyoknak


Amikor a gyermekek elsajátítják a kormányzási készségeiket, sikerélményük van abban, hogy maguk csinálják a dolgokat és erősítik önbizalmukat. A kicsik önbizalma megnő, amikor háromkerekű tricikli van alattuk, mert úgy érzik, felnőttként vezetnek.

Ha gyorsan tud mozogni és sikeresen kanyarodni, elkerülni az akadályokat, akkor megbizonyosodik saját motoros készségeiről és egyre nagyobb kihívásokat tud teljesíteni. Sok szülő és csemete úgy véli, hogy a háromkerekű triciklizés a növekedés egyfajta átmenetét jelenti. A többség 2-3 éves korában ülhet először triciklire, majd idővel nagyobbra válthat. A szülők attól tartanak, hogy a csemeték motoros készségeit befolyásolják a képernyők, például a táblagépek használata.

Amikor még kicsik, nagy teljesítményt érnek el a motoros mozgások terén. Nagyon fontos, hogy a lehető legfiatalabb korban elkezdjük építeni ezeket a készségeket. Bár a legtöbbnek kezdetben nehézségei vannak a háromkerekű triciklivel, hamarosan megtanulják helyesen irányítani ezeket.