Strapabíró gyerek gumicsizma

Gyerek gumicsizma a kis gézengúzoknak


A sár, a tócsák a kisgyermekek nagy kedvencei, amelyeket lehetetlen kikerülni egy esősebb nap után. Mindenki látott már vízben ugráló kisgyermeket, nem törődve azzal, hogy a legújabb szandál vagy éppen sportcipő van a lábán. A gyerek gumicsizma nyerő ötlet akár tavasszal, akár nyáron sétálunk az esőben, mert így nem kell féltenünk a drága cipőket.

A hagyományos gumicsizma be kell látnunk, hogy télen hideg, nyáron meleg, de a legújabb bundás modellek az ősz és tavasz kedvencei lehetnek. Nem kell a gyerek gumicsizmába bújtatott kis talpacskákat a hidegtől félteni és a kicsi is kedvére ugrálhat a tócsa közepében. A legötletesebb lábbelivel állunk szemben, ami a család minden tagjának mondhatjuk, hogy kötelező. Miért is kellene az esős napokon folyamatosan a beázott cipőkkel bíbelődni, sáros zoknikat mosni, amikor van ennél sokkal egyszerűbb megoldás? Nem kell ahhoz vidéken lakni, hogy a gyermek a tócsákban ugrálhasson, mert bizony a legelőkelőbb városrészekben is esik és a gyermekek csintalanok. A gyerek gumicsizma nem jelent nagy befektetést és akár több gyermek is használhatja, hiszen ritkán rongálódik el. Az egyetlen probléma ami történhet vele, hogy kilyukad, de erre nincs sok esély, főleg ha kisgyermek viseli.

A legkisebbeknek is találunk csodaszép modelleket, amelyekről a legkedveltebb mesehősök köszönnek vissza, így nem lesz probléma, hogy megszerettessük velük. Kényelmes és pénztárcakímélő megoldás a gyerek gumicsizma, amiről egy édesanyának sem szabad megfeledkezni. Megkíméljük a kis nadrágokat, zoknikat a folyamatos elázástól és így saját magunkat is sok bosszankodástól.