Gél körömlakkok széles választéka

Gél lakk fajták minden árnyalatban


A hosszú, csillogó körmök kedvelői ma már alig emlékeznek a jó öreg körömlakkra, ugyanis pedig évtizedekig csak ez volt kapható. A gyorsan lepattogzó anyagot mára felváltotta a zseniális gél lakk. Miért is illetjük ezzel a jelzővel, hiszen végül is ez szintén csak egy lakk? Nem egészen, hiszen a régi fajtának ez egy úgymond feltúrbózott változata, ami ugyanakkor könnyen használható.

Természetesen sokaknak még mindig nem teljesen tiszta ez a fogalom, hiszen úgy gondolják, hogy valami vagy gél vagy pedig lakk. A gél lakk tulajdonképpen egy hibrid termék, amit mind a körömlakk, mind pedig a zselék előnyös tulajdonságai ihlettek. A zselé nagyon tartós, azonban jóval több szakértelmet igényel, mint a hagyományos változat, mivel ismerni kell a felvitelének a technikáját.

A gél lakk nagyon jól terül, ezért könnyebb használni. Elmondható, hogy otthoni használat esetén ez az ideális termék. Azt természetesen nem szabad elfelejteni, hogy ehhez az anyaghoz szükség van egy UV vagy LED lámpára, mivel sűrűbb, mint a körömlakk. Nem túl nagy befektetés és roppant hatásos, hiszen a segítségével a gél lakk legfeljebb percek alatt köt.

A gellakk.com webáruházban a lámpa is megvásárolható, a lakkzselé pedig a szivárvány minden színével várja a hölgyeket. Több márka képviseletében is megtalálható, így tényleg mindenki talál az igényeinek megfelelő terméket a kínálatban. A hatalmas felhozatal mellett, a jó árakról sem szabad megfeledkezni, amelyeknek hála, a vásárlók több színárnyalatot is rendelhetnek igen gazdaságosan. A gél lakk gyönyörű, praktikus és tartós, a tökéletes körmökhöz kötelező. Rendelje meg Ön is a kedvenc színeiben!