beton lábazati elem

Fontos kiegészítő a beton lábazati elem


A telekhatár pontos bejelölése érdekében fontos, hogy jól látható kerítés kerüljön telepítésre. A régi időkben ez még nem volt ennyire népszerű metódus, ugyanis a szomszédok mindenféle jelölés nélkül is tiszteletben tartották a másik tulajdonát. Legfeljebb élő sövény volt telepítve, aminek csak jelzésértéke volt, de semmilyen komolyabb mechanikai funkciója. Ezzel szemben, a beton lábazati elem és az ahhoz csatlakozó masszív rácsszerkezet már teljesen másféle hangulatot kelt. Sajnos erre több szempontból is szükség lehet.

Az egyik, hogy távol tartsuk az illetéktelen behatolókat az értékeinktől vagy éppen a házi kedvenceinket tudjuk biztonságban az udvaron. A beton lábazati elem masszív alapot biztosít és gondoskodik róla, hogy biztosan ne szökjenek ki a jószágok az utcára. A telepítése nagyon egyszerű és utólagosan is megoldható némi földmunka elvégzésével. A keritesrendszerek.hu többféle kivitel között válogathatunk, valamint kaphatóak összekötő egységek, amelyek a beton lábazati elem stabil összefogatását biztosítja. A stílusos megjelenés sokat tud emelni a kerítés küllemén.

Könnyedén alakítható elem a ketrec rács

Amennyiben kutyán vagy macskán kívül másféle állatokat is szeretnénk tartani a közvetlen környezetünkben, akkor gondoskodjunk számukra a megfelelő hely kialakításról! A ketrec rács tetszés szerint alakítható, ponthegesztett háló, amiből kisebb-nagyobb lakrészek igény szerint állíthatóak össze. A horganyzott felületnek hála, jól viseli a természet kihívásit. Nyulaknak simogatót, madaraknak röptetőt, tengerimalacoknak kifutót lehet belőle létrehozni. A kellően stabil vázszerkezet, amire felkerül a ketrec rács, készülhet fából vagy fémből.

Az anyag függvényében kell használni rögzítőelemeket, a kellő stabilitás megtartása érdekében. Nincs szükség komoly szakértelemre a ketrec rács formázásához, de a megfelelő szerszámok nélkül biztosan nem fogunk célt érni. Minden szükséges szerelési anyag néhány kattintással egyszerűen megrendelhető. A kedvező ár-érték arány és a kiváló minőség teljesen alap, aminek hála az elkészített rendszerek garantáltan tartósak lesznek.