fogfehérítés Budapest

Fogfehérítés Budapesten a leghatékonyabb módszerekkel


Az egészséges és fehér fogak fontosak, mivel a szép mosoly növeli az önbecsülést, javítja a hangulatot és vonzóbbá teszi az embert. Hollywoodi mosolyt szeretne? Klinikánk segít Önnek! Kérjen időpontot a megadott telefonszámokon keresztül a fogfehérítés Budapest lakosainak elérhető szolgáltatására és jöjjön el a megbeszélt időpontra!

Egy szakszerű konzultációt és szájüregi vizsgálatot követően, a fogorvos tanácsot ad Önnek a fogfehérítés Budapesten alkalmazott folyamatáról és elmagyarázza a legfontosabb pontokat. Az eljárás költségét a vizsgálat után lehet megtudni. El kell ismerni, hogy a természetben nincsenek teljesen fehér fogak, mert az árnyalatuk a fogzománc alatt található, eredetileg sárga színű dentintől függ.

Ahogy a páciens öregszik, a sárga árnyalat intenzitása az életmódjától függ. Idetartoznak a rossz szokások, vagyis a dohányzás és a vörösbor szeretete, valamint az étkezési szokások. Ha a fog színe nem ideális, a fogfehérítés Budapesten gyorsan és fájdalommentesen korrigálja ezt a helyzetet.