Kollagén a feszesebb bőrért!

Feszesíti a bőrt a kollagén kapszula


Nagyon sok helyen találkozhatunk ezzel a furcsa elnevezéssel, hiszen a tévéből csak úgy ömlik a sok reklám az olyan termékekkel kapcsolatban, amelyek állítólag ilyen összetevőt tartalmaznak.

A kollagén kapszula azonban valóban tartalmaz kollagént, ráadásul ez a fő összetevője. Egy különleges fehérje, ami jó esetben nagymennyiségben van jelen a szervezetben. Rugalmasságot ad a bőrnek, ezért gyakran alkalmazzák kozmetikai termékek esetén.

Összeköti az izmokat, a szalagokat, a porcokat, de még az inakat is, ezért nagy szerepet játszik a szervezet egészséges működésében. A kollagén kapszula szedése segíthet a fogyásban, de semmiképp nem nevezhető csodaszernek, mert emellett szükség van a rendszeres edzésre és a helyes táplálkozásra.

A kollagén kapszula bizonyos mértékben csökkenheti az étvágyat is, ezért könnyebb lesz ellenállni az éjszakai nassolásnak. Erősebb körmökre, fényesebb hajra és feszesebb bőrre számíthat az, aki rendszeresen szedi a kollagén kapszulát. A jobb oldódás érdekében, érdemes a hidrolizált változatot választani, mert ez könnyebben felszívódik.