kültéri étkező ülőgarnitúra

Ezt vegyük figyelembe a kültéri étkező ülőgarnitúra kiválasztásánál!


A kerti bútorok kiválasztásánál többféle szempontot is figyelembe kell venni. A kültéri étkező ülőgarnitúra sajátossága pedig, hogy olyan funkciókat kell ellátnia, ami a többi berendezési tárgyról nem mondható el.

Gondoljunk csak arra, hogy egy fotelnél általában a kényelmet szoktuk figyelembe venni, azonban az asztal egészen más célt szolgál. Amikor a kertbe illő példányokat vásárolunk, akkor először az esztétika szerint kell eldönteni, hogy milyen márkára és kivitelezésre esik a választásunk.

Ezután arra kell gondolni, hogy milyen feladatot fog elvégezni az adott darab. Például egy asztalnál el kell férjen az egész család, így gyakran kell nagyobb vagy kisebb modell után néznünk.

Ehhez jön hozzá, hogy nem mindegyik szék lesz olyan, ahol órákig ücsörögnénk, így ezt is mindenképpen figyelembe kell venni, persze még a vásárlás előtt. A kültéri étkező ülőgarnitúra kiválasztásánál figyeljünk az alapanyagokra! A metál kültéri étkező ülőgarnitúra gyönyörű, azonban télen hideg, nyáron meleg. Jó ötlet, ha a műanyag és fa termékek kötött is szétnézünk.