óraszíjak

Ezek a legnépszerűbb óraszíjak


Az időmérők hevedereinek élettartama átlagosan 2-3 év, ami után jobb lecserélni ezeket. Az új óraszíjak megvásárlása segít teljesen megváltoztatni a kiegészítők megjelenését.

A bőr egy klasszikus, puha, rugalmas és elegáns anyag. A frissen beszerzett bőr heveder csodálatos megjelenésű és kellemes illatú, ezzel szemben egy kopott szíj kellemetlen szagokat áraszthat és szennyeződéseket halmozhat fel. A szilikonból vagy gumiból készült óraszíjakkal a leggyakrabban a sportos modelleken találkozhatunk.

Ezek kényelmes viseletet biztosítanak a mindennapok során és könnyen tisztíthatóak. Ezen kívül nagyon könnyűek és rugalmasak, valamint szorosan illeszkednek a bőrhöz, az élettartamuk pedig meglehetősen hosszú. Vásárláskor nem szabad megfeledkezni arról, hogy a szilikon termékek kifakulhatnak a napsugarak hatására.

A karbon szintén könnyű és nagyon tartós anyag, amit gyakran használnak extrém sportok kedvelőinek szánt modellekben. A karbon óraszíjak hátránya a merevség. Előnyük, hogy helyes használat esetén hosszú évekig tart.