Előnyös a reszponziv webáruház készítés


Sokszor tapasztaltam már, hogy néhány honlap és webáruház, asztali gépen és mobilon különböző képpen jelenik meg. Ez nem véletlen, utána is olvastam, de annyira szakmai a dolog, hogy inkább nem írnám itt le azt, amit leszűrtem belőle. Kulcsszó viszont a „reszponziv webáruház”.

Ennek előnyei a következők. Eszközre (okos telefonra, tabletre) optimalizált megjelenés, gyors és modern. Ha webáruházat indítunk, webáruházat készítünk, nagy hangsúlyt kell tehát fektetni a mobilra való optimalizálásra.

Szinte hihetetlen, hogy mennyi mindenre figyelni kell ahhoz, hogy sikeres honlapunk vagy webáruházunk legyen. Sajnos azonban, ha nem is tetszenek ezek a tények, így alkalmazkodnunk kell. Nem értek egyet a túlzott internet, mobil használattal, pláne nem azzal, hogy ezt már nagyon korán elkezdik a gyerekek is.

Tudom, hogy tiltani nem lehet, mert akkor le lesz maradva, de azért kicsit aggasztó, hogy mi lesz a jövőben. Vajon teljesen megszűnik a személyes kapcsolat az emberek között? Remélem nem így lesz.