electrolux beépíthető sütő

Electrolux beépíthető sütő öntisztító rendszerrel


Egy profi berendezéssel, a ropogós sült csirkétől a finom habcsókig, minden egyenletesen elkészül. Az Electrolux beépíthető sütő gondoskodik arról, hogy a belső hőmérséklet állandó legyen, mivel a ventilátor keringeti a levegőt, illetve a hőt. Így többé nem kell forgatnod az edényeket vagy beállítani a tálcákat.

Élvezd az egyenletes főzést a többszintű Electrolux beépíthető sütővel! A kiegészítő fűtőgyűrű azt jelenti, hogy 3 szinten egyenletesen készülhet el az étel. Tökéletes a legfurcsább sütemények és pazar piték elkészítéséhez is.

Gyors felfűtési funkciója gondoskodik arról, hogy a sütő készen álljon, amikor Te is! A hagyományos fűtéshez képest, rövidebb előmelegítési idővel rendelkezik. Az intelligens pirolitikus tisztítás funkcióval nem nehéz megőrizni az eszközt újszerű állapotban.

Ez az öntisztító rendszer felmelegíti az Electrolux beépíthető sütőt olyan hőmérsékletre, ami a zsírt, valamint az egyéb maradványokat hamuvá változtatja. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen le kell törölnöd az alját és kész is vagy, soha nem kell majd órákat tölteni a súrolással.