Egyszerű a parkolás Ferihegy környékén


Taxizás vagy buszozás helyett, sokan szívesebben utaznak saját gépkocsijukkal. Ez azonban nem mindig a legjobb ötlet. Régen a parkolás Ferihegy környékén igen körülményes volt, mert a terminálok bejáratainál csak addig lehet megállni, amíg a csomagokat kipakolják az autóból.

A közeli nyilvános parkolóban pedig nem szerencsés huzamosabb ideig őrizetlenül hagyni az autót. Amikor több napra utaztunk el repülővel, akkor nem volt mit kezdeni az autóval.

Ma már azonban erre is van megoldás, ugyanis a parkolás Ferihegy közelében zárt, őrzött parkolókban is megoldható. Így akármeddig itt hagyhatja a járműt, mert az tökéletes biztonságban lesz.

Sőt, extra szolgáltatásként még le is mossák az autót, vagyis mire visszatér az utazásról, tisztán várja a jármű. A parkolás Ferihegy zárt parkolóiban mindössze negyed órát vesz igénybe, mivel ki kell tölteni egy regisztrációs űrlapot. Amint ez megtörtént, Önt és a csomagjait kisbusszal viszik el a terminálig, így a két és fél kilométeres távon sem kell cipelni a csomagokat.