Csicseriborsó minden mennyiségben


A webáruházunkban különleges termékeket rendelhet meg, melyek közül szeretnénk megemlíteni egy olyat, amiről már biztosan mindenki hallott. A csicseriborsó főként fasírtként lett elterjedt, hiszen egyszerű elkészíteni és nagyon jó az íze is. Ugyanakkor kevesen tudják, hogy levest, köretet vagy salátát is lehet készíteni belőle.

Kis-Ázsiából terjedt el hazánkba is, India a legnagyobb termelő. Miért ilyen jó a csicseriborsó? Azért, mert B1- és B6-vitamint, folsavat, valamint szénhidrátot és fehérjét is tartalmaz. Aki magnézium- esetleg vashiányban szenved, annak is ajánlott a fogyasztása.

Mivel lisztet is készítenek belőle, amit tőlünk is megrendelhet, szeretnénk a figyelmébe ajánlani, hogy péksütemények adalékaként nagyon jól felhasználható a csicseriborsó liszt. Amennyiben még nem próbált ezzel a remek termékkel főzni és sütni, mihamarabb rendelje meg, hiszen nemcsak az íze terén lesz elégedett, hanem a vitamin-, vas- és magnéziumtartalmának köszönhetően remekül fogja érezni magát a szervezete.