távfelügyelet

Egyre népszerűbb szolgáltatás a távfelügyelet


Szeretné idősebb hozzátartozóit biztonságban tudni vagy a lehető legmegbízhatóbb önálló működésű vagyonvédelmi rendszerrel ellátni az otthonát? A távfelügyelet nagyobb védelmet biztosít, mint egy szimpla riasztórendszer.

Mit jelent a távfelügyelet? A riasztórendszer folyamatosan kapcsolatban áll a diszpécser központtal, ahol jelzéseket kapnak még a kimaradó áramról is. Riasztás vagy pánikjelzés- más néven némariasztás -esetén a diszpécser azonnal a hatóság segítségét kéri és járőrt küld az ingatlanhoz.

Pánikjelzéskor nem szólal meg a kültéri sziréna, az illetéktelenül behatoló személy nem szerez tudomást arról, hogy értesítettük a hatóságokat. A nap 24 órájában fogadják a jelzéseket és értesítik a tulajdonost vagy a tulajdonos által megbízott személyt. A távfelügyelet bárkinek elérhető.

A kamerarendszerek és riasztó berendezések mellett, egyre népszerűbb szolgáltatás. Ezen vagyonvédelmi eszközök birtokában nyugodtan hajthatjuk álomra a fejünket vagy utazhatunk messze az otthonunktól. Emelje magasabb szintre az ingatlanjának védelmét!