Digitális nyomda, a nem mindennapi ötletek kivitelezője


A mai modern gépeknek köszönhetően, szinte már nem is létezik olyan minta, amit ne lehetne kinyomtatni és alig van olyan felület, amire nem lehetséges a nyomtatás. Ha ellátogat a Dekortár digitális nyomda székhelyére vagy fellép a weboldalára, akkor a saját szemmel is meggyőződhet ennek a kijelentésnek a valóságalapjáról.

Ugyanis itt megláthatja, hogy a különféle reklámok és hirdetések már ponyvára, építési hálóra, matricára, öntapadó vinylre, autófóliára, habosított PVC, habkarton és diabon lemezre is kérhetőek. Az ábrák és feliratok bonyolultságának pedig csak a grafikai programok szabnak határt. Amit egy ilyen szoftver képes létrehozni, azt a digitális nyomda papírra vagy egyéb felületre fel is tudja vinni. 

Tehát, legyenek bármilyen extrém ötletei és a hagyományostól elrugaszkodott tervei, érdemes itt próbát tennie, mert nagy valószínűséggel partnerre talál a digitális nyomda munkatársaiban. Vegye fel a kapcsolatot velük személyesen, telefonon vagy e-mail-ben és valósítsák meg együtt az eddig kivitelezhetetlennek hitt álmait!