cross kerékpár

Cross kerékpár, a sokszínű és fáradhatatlan útitárs


Bevállalósnak véli magát és nem fél a tereptől? A cross kerékpár a klasszikus túrabicikli, vagyis trekking kerékpár sportosabb, dinamikusabb változata. Vegyes terepre ideális választás, és akár hosszabb távokat is megtehet vele. A klasszikus túrabiciklinél jóval könnyebb járgányról van szó, ugyanis a cross kerékpár csupasz, kiegészítőktől mentes.

Nincs rajta sem csomagtartó, sem kitámasztó vagy sárvédő. A váza leggyakrabban alumínium, a váltórendszere általában legalább 18 sebességes, ezáltal nagyobb emelkedőkön is lendületesen haladhat vele. Ezek a járgányok a tekerés örömét, a száguldás szabadságát nyújtják a bicajozás szerelmeseinek.

Válasszon bátran cross kerékpárt, ha szeretne gyorsan és/vagy hosszú távokat tekerni egy kényelmes, megbízható bringán. Ezek a könnyű, fiatalos megjelenésű biciklik aszfalton is minden gond nélkül megállják a helyüket, ezáltal városi kerékpározásra és túrázásra egyaránt alkalmasak. Összességében tehát, ha csak egyetlen biciklit tartanál otthon, a legokosabb választás egy cross bicikli lesz.