búváróra

Búváróra a vizes élményekhez


A karórákat több szempont alapján különböztethetjük meg, attól függően, hogy milyen alkalomhoz viseljük, hiszen nem mindegy, hogy csak hétköznap használjuk vagy strandra megyünk. A búváróra szempontjából, kifejezetten számszerűen megadott értékek alapján vannak meghatározva ezek vízállósága.

Attól függően választhatóak a termékek, hogy milyen mélységig merülünk a víz alá, hiszen minél mélyebbre megyünk, annál nagyobb a víznyomás, amitől pillanatok alatt elromlik a kiegészítő. Ezért mindenképp oda kell figyelni a búváróra kiválasztásánál, hogy biztosan a megfelelő darabot vásároljuk meg.

A modern technológiának köszönhetően, ma már ezen termékek szinte tömegcikké váltak, mert nemcsak víz alatt használhatóak, hanem bármilyen programhoz viselhetőek a sportos dizájnjuk miatt.

Az idő jelzése mellett, a víznyomás mértékét is kiválóan mutatja, ezzel kiváltképp megkönnyíti a merülés folyamatát és a lent tartózkodás idejét. Weboldalunkon kizárólag a legmárkásabb búváróra kollekciók közül válogathat, a híres svájci és japán gyártók által készült precizitással.