antemed

Bőrproblémákban segít az Antemed szakorvosa


Önnek vagy egyik családtagjának bőrgyógyászati jellegű problémája van? Ne kenje, orvosolja mindenféle drága, de hatástalan termékkel, hanem keresse az Antemed szakemberét! Őt online is kereshetjük, ezért, ha nem akarunk a jelenlegi helyzetben rendelőkbe járni vagy nem tudunk eljutni oda, akkor is szakszerű segítséget kaphatunk. Dr. Nyirkos Péter bőrgyógyász-kozmetológus mintegy 37 éve foglalkozik bőr-, haj-, köröm- és bizonyos nyálkahártya betegségekkel.

Remek hír az is, hogy a szakember gyermek és felnőtt páciensekkel egyaránt foglalkozik. Az Antemed orvosának a fő szakterületei a kamasz- és felnőttkori pattanások, pikkelysömör, anyajegyek, bőrdaganatok, valamint ekcémás tünetek. Ha valaki online kívánja igénybe venni az Antemed doktorának a szakértelmét, az diagnózist és terápiás javaslatot kap a mobiltelefonos applikáció segítségével beküldött képek alapján, mindössze 2 napos leletezést követően. Nem szabad halogatni a kapcsolatfelvételt, hiszen semmilyen kellemetlenséggel sem jár.

Az online bőrgyógyászat gyors és szakszerű segítséget nyújt

Bármelyikünkkel megtörténhet, hogy egy zavaró vagy éppen aggasztó bőrtünet megjelenése következtében örülne, ha valaki egy pillantást vetne az érintett területre. Az online bőrgyógyász pontosan erre való. Természetesen a szolgálat igénybevétele során nem akárki vet pillantást a problémára, hanem szakorvos, aki pontosan tudja, mivel áll szemben a páciens és milyen kezelést igényelnek a tünetei. A teledermatology.hu weboldalon keresztül több online bőrgyógyász is elérhető, akik korrekt ár ellenében állítanak fel diagnózist és írnak fel kezelést.

Amennyiben az orvos szükségesnek látja a személyes találkozást, ennek a vizitdíjat már nem kell kifizetni. Az online bőrgyógyász a hétvégék kivételével egy-két napon belül válaszol. A páciensnek mindössze annyi a dolga, hogy a vizsgálandó területet/területeket lefotózza, majd pedig kitölti a kérdőívet. Ne habozzon, amennyiben panasza van, hiszen a segítség csupán néhány gombnyomást igényel!