Minden illat egy helyen

Az illatosító kellemes légkört teremthet


Amennyiben megunta az eddig használt aromákat és valami igazán különlegességre vágyik, nézze át a Special Scent online is elérhető weboldalát, ahol számos nagyszerű újdonsággal találkozhat!

A termékkínálatban megjelenő illatosító berendezések használata roppant egyszerű feladat, könnyen programozhatóak napi és heti működtetésre egyaránt. A digitális kijelző jóvoltából, könnyedén elvégezheti az állítási műveleteket, minden fennakadás nélkül.

Az illatosító szerkezet kültéri és beltéri használatra egyaránt kiválóan alkalmas. A nagyszerű kialakításából adódóan elhelyezhető a földön, az íróasztalon és a falra is felszerelhető.

Folyékony, olajos állagú szérumok és gél kapszulák hozzáadásával üzemeltethető, amelyek az online webshopokban is elérhetőek. Bluetooth technikával működő illatosító készülékek az okostelefonról is kiválóan irányíthatóak. A mellékelt termékleírásnak köszönhetően, minden fontos tudnivaló átolvasható. Kiválóan alkalmas az éttermek, a cukrászdák és a lakások felfrissítésére.