Az Elpumps búvárpumpa úszómedencénél is használható


Előfordul bizonyos helyzetekben, hogy szükség mutatkozik a vezetékes víz hiányában vagy költéshatékonysági szempontból kútfúrásra és az innen nyert víz felhasználására. Erre a munkavégzésre kiválóan alkalmasak a széleskörű igényeket megbízhatóan kielégítő Elpumps búvárpumpa különféle típusai.

A készüléket gyártó cég 1 év garanciát ad a megvásárolt termékekre. 230 V áramerősség esetén működnek ezek a készülékek optimálisan, ugyanis így tudják kifejteni a maximális 450 W teljesítményt.

Gyengébb áram esetén természetesen csökken a produktivitásuk. Általában 6-7 méteres emelőmagassággal rendelkeznek az Elpumps szivattyúk.

Ez jelentősen több mint a speciális darálós pumpák képessége, viszont ezek a berendezések nem tartalmaznak vágókéseket, ezért nem alkalmazhatóak az egészségügyi és higiéniai termékek felszippantására. A maximális szemcseméret, ami bekerülhet a gépekbe, 5 mm lehet, de leginkább csak tiszta víz esetében használhatóak. Akár az úszómedence vize is kicserélhető az Elpumps víztelenítő gépezetek által.