arany karikagyűrű

Az arany karikagyűrű időtálló értéket képvisel


Évezredek óta a kör szimbóluma az örökkévalóságot jelenti. Ebben a szellemiségben az arany karikagyűrű a házasság intézményéhez kötődik a keresztény kultúrában. Weboldalunkon, a sok egyéb kiegészítő ékszer mellett, számos ilyen darab is található.

A klasszikus sárga arany modellek mellett, napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fehér, a rozé, valamint a sárga-fehér vagy fehér-rozé kombinációk is. Választható vékony vagy vastag típusú arany karikagyűrű, de olyan is, amelyik érdekes mintákkal vésett vagy kövekkel kiegészített.

Természetesen ezt az örök hűséget is szimbolizáló gyűrűt párban lehet megvásárolni, egyet a leendő férjnek és a majdani feleségnek, de külön igény esetén, akár egyetlen darab is megrendelhető. Megoldható az is, hogy kívánság alapján a belső felületen szerepeljen a házasságkötés dátuma vagy pedig a házastárs neve is.

A minőségi alapanyag felhasználásával készült arany karikagyűrű gyakorlatilag egy egész életen keresztül hordható és végig mutatós marad. A legtöbb modell 14 karátos aranyból készült.