Aviva torna a férfiak számára

Aviva torna gyakorlatok férfiaknak: ezért érdemes kipróbálni


Bár a férfiak erősebb testalkatúak, mint a nők, de a kor, a helytelen életmód az ő testükre is rombolóan hat és kellemetlen elváltozásokat, súlyos betegségeket okozhat a szövetek elgyengülése, illetve a belső elválasztású mirigyek csökkent működése. De nem kell mindjárt orvosi kezelést igényelni, hiszen egy remek mozgásformával jó eredményeket érhetnek el az urak. Az Aviva torna a férfiak számára is tud mit nyújtani. Prosztata- és potenciaproblémákon, a renyhe bélműködésen egyaránt segíthet az Aviva Módszer Egyszerű 18 gyakorlata.

A metódus különösen jó eredményeket hozhat ülőmunkát végző férfiak esetében, mert náluk elsődleges feladat a vérkeringés fokozása. Amint tudjuk, a szövetek energiaszintjét jelentősen növeli a mozgás. Mivel a felgyorsult vérkeringés hatására csökkennek a toxinok a szervezetben, így elérhető a fiatalító, regeneráló hatás. Továbbá, a férfiak gyakorlatai megnövelik a spermiumok életképességét és számát.

Az izmok speciális beszorítása és ellazítása, a talp reflexzónáinak ingerlése a férfi szervek működését nagyban segíti, fokozza a szexuális teljesítő képességet, valamint beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Egy tenyérnyi területen, vízszintesen kifeszülő, tudatosan irányítható izomcsoport a medencealapi izom, ami közreműködik az ürítési funkciók akaratlagos szabályozásában, az alhasi szervek alátámasztásában, rögzítésében, lezárásában és a szexualitásban. Ezek az izmok a megfelelő tornagyakorlatokkal fejleszthetőek, erősíthetőek.

Edzés hiányában azonban ezek az izmok az évek során elvesztik az erejüket, záró és tartó funkciójukat, vagyis leépülnek. Az Aviva tornagyakorlatok támogatják a férfi szervezetet abban, hogy az izmok és a szövetek összehangoltan dolgozzanak annak érdekében, hogy ne alakulhasson ki inkontinencia, illetve merevedési zavar. Ezért az uraknak is érdemes beiratkozniuk az Aviva tanfolyamra, amit megtehetnek a valtozasmuhely.hu weboldalon keresztül. Jelenleg, a világjárvány terjedésének megakadályozása érdekében hozott rendelkezések csak az online tanfolyamot teszik lehetővé.