plasztikai műtét

Akciós plasztikai műtétek? Itt egy hasznos oldal


Az esztétikai beavatkozásokat több oknál fogva szokták választani az emberek, például a mellnagyobbítás az egyik legnépszerűbb az összes közül. Számítanunk kell egy nagyobb kiadásra ebben az esetben, de ha szerencsénk van, akkor kedvezményes áron is el tudjuk végeztetni az operációt. A www.drfalus.hu linkre kattintva megnézheti, hogy jelenleg milyen akciók érhetők el plasztikai műtétekre.

Az implantátumok nem olcsók, de például az amerikai MENTOR típusokhoz ez év decemberig jelentős kedvezmény jár, egész pontosan 299 000 Ft. Tehát anyagilag is nagyon jó választás ez a mellimplantátum, ráadásul örökélet garanciát is kapunk hozzá. Ami a formát illeti, arról minden esetben a páciens dönt, természetesen a plasztikai sebész segítségével. A nagyon vékony testalkatú hölgyeknek a csepp formájú implantátum a megfelelő választás ahhoz, hogy a természetes hatás elérhető legyen.

Bár dr. Falus György plasztikai sebész szerint ennél a típusnál többször megtörténhet az elfordulás esélye, még a jól tapadó, érdesített felszín mellett is. A plasztikai sebészeten a ma használatos mellimplantátumok között, alakjuk szerint választható Mentor kerek és csepp formájú, sima és textúrált, anyaga szerint pedig a szilikon továbbfejlesztett változata, a kohezív gél implantátum. Ugyanakkor, Magyarországon 2019 óta elérhetővé vált egy könnyített mellimplantátum típus is.

A beavatkozás előtt mindig szükséges bizonyos orvosi vizsgálatok elvégzése, mint az EKG, a mellkasröntgen, labor, mell ultrahang vagy mammográfia, illetve a járvány miatt a PCR koronavírus teszt. Akik korábban már részt vettek plasztikai sebészeti beavatkozáson vagy krónikus betegségben szenvednek, rendszeresen szednek gyógyszereket, azoknak további analízisek elvégzésére is szükségük van az esztétikai műtét előtt. De megéri vállalni a kellemetlenségeket, hiszen a mellnagyobbításnak számtalan előnye van. A szép formájú keblek visszaadják és növelik az önbizalmat, aminek eredményeképpen úgy a magánéletben, mint a szakmaiban sikereket van mód elkönyvelni.