Agymenők társasjáték

Agymenők társasjáték Monopoly stílusban


Az „Agymenők” komédia sorozatért rengetegen rajonganak, ahogy a főszereplőkért is. Ha az epizódok nézésével eltöltött szórakozás nem lenne elég, akkor jó hírünk van, ugyanis megérkezett az Agymenők társasjáték is! Manapság igen népszerű a klasszikus társasjátékokat a közkedvelt sorozatok és filmek szereplőivel még izgalmasabbá tenni.

A Harry Potter sztárjait sem csak a képernyőn követhetjük, hanem átélhetjük a kalandjaikat a barátainkkal, családtagjainkkal. A Monopoly évtizedek óta kedvenc, ezért az Agymenők társasjáték szereplőivel garantált lesz a sikere a sorozat rajongói körében és természetesen nem csupán nekik.

A társas mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy kipróbálhassa, milyen érzés mondjuk Sheldon lakótársának lenni. Izgalmasan hangzik, ugye? A magyar nyelvű Agymenők társasjáték az angol eredetivel megegyező tartalommal és minőségben érhető el a jatekotthon.hu webáruházban. A játék érdekes, vicces, kicsit őrült, pont mint maga a sorozat és természetesen roppant szórakoztató, amit szinte alig lehet abbahagyni.