A szájtetoválás segítségével kiemelheti a szépségét


Napjainkban a nők bármit megtennének a szépség elérése érdekében. Ez azt jelenti, hogy akár sminktetoválást is vállalnak, annak érdekében, hogy kiemeljék a természetes szépségüket. Azt meg kell hagyni, hogy a szájtetoválás segítségével sokkal magabiztosabbnak fogja érezni magát. Murguly Erika sminktetováló már 14 éve foglalkozik hasonló beavatkozásokkal és rengeteg jó tanáccsal tudja ellátni az érdeklődőket.

Egyáltalán nem kell tartani a sikertelen eredménytől vagy a fájdalomtól, ugyanis a profi szakértő csakis minőségi anyagokkal és a legmodernebb berendezésekkel dolgozik. A szájtetoválás segítségével sokkal jobban fog kinézni, ami az ajkakat illeti. Konkrétan tökéletes szimmetriában lesznek az ajkak és még azzal sem kell fáradozzon, hogy rúzzsal kifesse, amennyiben a teljes szájsatírt választja. Bizony, az ajkak kiemelésének több fajtája is van, mint a kontúr, a fél-satír vagy a teljes satír tetoválás.

A szájtetoválás segítségével teljesen kivehető majd az ajkaknak a vonala, ami sokkal csábosabb megjelenést ad. Főleg abban az esetben, amikor meseszép formájú ajkakról beszélhetünk, ahol igenis sokat számít a kontúrnak a kiemelése. Természetesen a színek itt eltérőek lehetnek, ugyanis a természetes bőrszíntől kezdve, egészen a rúzsos hatásig tart a skála. Nyilván, ezt a vendég fogja eldönteni, hogy a szájtetoválás segítségével mit szeretne elérni. Arról nem szabad megfeledkezni, hogy ez egy hosszadalmasabb procedúra, ami egészen 6-8 hétig is tarthat.

Egészen pontosan a beavatkozás után még nem fogja látni az eredményt, mindössze az idő múlásával. Ez mindössze annyit eredményez, hogy maga a korrekció is csak akkor végezhető el, miután a végleges eredmény láthatóvá válik. Egyáltalán nem kell aggódni, ugyanis a többi sminktetoválásnál is ugyanilyen eset áll fenn. A szájtetoválás segítségével egyenletes árnyalat fogja befedni az ajkait, amit mindenki irigyelni fog majd. Arra biztos nem gondolt, hogy elég sokféle hatást kelthet ez a fajta tetoválás, hiszen azt nagyban befolyásolja a testhőmérséklet, a hangulat és egyéb tényezők.