név matrica

A név matrica egyedivé varázsolja a futóbiciklit


A kisgyermekeknek elég nehéz megtanulniuk a pótkerékkel és pedállal ellátott kisméretű kerékpárok hajtását, viszont a rendelkezésükre állnak a roppant könnyű magnéziumszerkezetű futóbiciklik, amelyekkel szinte játék az egyensúlyozás megtanulása, mivel a lábuk haladás közben is érintkezik a talajjal. Ez az ügyes és kellemes használatú járgány kiegészíthető különleges név matrica felragasztásával, mert ilyen módon a gyermek tudja, hogy az a jármű az övé.

A bababike.hu webáruházban rendelhető egyéni kivitelezésű és felirattal ellátott név matrica sokféle színben és méretben. A legtöbb modell nem túl nagyra méretezett, mivel maga a díszítendő felület eléggé korlátozott terjedelmű.

A termékkategória egyik legnépszerűbb fajtája a 4 részes szett, amivel különlegessé tehető az első és a hátsó villa mindkét oldala. A büszke tulajdonos ezt követően már közlekedhet is a futóbiciklivel. A vízálló és a napsugárzás káros hatásainak tartósan ellenálló név matrica éveken keresztül hirdetni fogja, hogy kié a kedves kétkerekű.