A mélysugárzó lámpa fontosabb tulajdonságai


Nem vitás, hogy az emberek leginkább két ok miatt térnek be egy ruhadarabokat forgalmazó üzletbe: a minőségi, színvonalas és divatos ruhák miatt és természetesen, az egyedi imázsnak, stílusnak köszönhetően. Ebben igen nagy szerepe van a mélysugárzó lámpa eszköznek, amelyiknek hála, bizony meg lehet teremteni azt az üzlethelyiséget, amelyik szabályosan bevonzza az adott bolt előtt elhaladó embereket. Erre pedig mindenképp szüksége van az áruháznak, hiszen a forgalom növekedése természetesen elősegíti a profit fellendülését is.

A mélysugárzó lámpa két típusban kapható, szórt fényű vagy spot, azaz fókuszált fajtában. Amikor a menedzser a fókuszált fényű süllyesztett típust választja, érdemes észben tartani, hogy ez esetben külön alapos elemzést követel meg a termék. Fontosnak bizonyul a kibillenthető jelleg, illetve az, hogy mekkora szögben mozdítható, mozgatható az adott eszköz. Minél nagyobb a szög, annál világosabb, a mélysugárzó lámpa az adott üzlet legeldugottabb részeit is meg tudja világítani úgy, hogy nincs szükség egy komolyabb beállításra, átrendezésre.

Ennek köszönhetően akkor sem szükséges a pontos beállítás, amikor a shop teljes berendezése megváltozik az új kollekció érkezése vagy épp az imázscsere miatt, hiszen a billenthető mélysugárzó lámpa az egyszerű beállítást követően máris a megvilágítandó termékre fókuszál. Emellett az ideális LED mélysugárzó kiválasztásánál bizony arra is érdemes figyelni, hogy pontosan mennyi hely van az álmennyezet felett, illetve azt is szükséges észben tartani, hogy a kiszemelt lámpák kötelező módon el kell férjenek a billenő résszel együtt.

Nyilvánvalóan elegendő helynek kell lennie azért is, hogy a LED mélysugárzó a funkcionálása során keletkező hőt akadálymentesen le tudja adni. Ellenkező esetben a berendezés roppant hamar felmelegedhet, ami gyakran a meghibásodást is okozhatja. Emellett pedig igen lényeges tényezőnek számít az álmennyezet magassága is, ugyanis, ha a cég vezetője minél magasabb helyről szeretné ellátni fénnyel a bolt termékeit, annál nívósabb LED mélysugárzó eszközre lesz szükség.