Jameson whiskey

A Jameson whiskey világszerte elismert


Ez a remek ital az írek nagy büszkesége, hiszen világszerte elismerik a márkát. A Jameson whiskey sztorija nagyon régre nyúlik vissza, egészen az 1780-as évekig. Amit érdemes megemlíteni a termékről, hogy háromszor desztillálják a gyártás során. Írországban a termőföldeken finom árpa terem, emellett az országban található víz is kristálytiszta.

Ennek a két alapanyagnak a lepárlásával jön létre a szóban forgó ital. A kiszerelését illetően általában 0,7 literes palackban kapható. A 40 %-os alkoholtartalma nem nevezhető alacsonynak, de túl magasnak sem. A Jameson whiskey népszerűsége nem véletlen, mivel a fogyasztása után mindenki jó véleményt nyilvánít.

Minden esemény alkalmával jól jön és szinte biztosan a vendégeknek tetszeni fog, persze csak abban az esetben, ha szeretik a rövid italok ezen fajtáját. Napjainkban annyira elterjedt, hogy szinte minden italbolt polcain megtalálható. Sőt, a bevásárlóközpontok is rengeteget adnak el belőle. Egy-két üveg Jameson whiskey rengeteg háztartásban fellelhető, mivel a férfiak nagy kedvence.